sunnuntai 18. elokuuta 2013

Rotary.org -sivusto uudistuu

Rotaryjärjestön kansainväliset verkkosivut (rotary.org) uudistuvat 28. elokuuta. Jatkossa jäsenet voivat rekisteröityä ja valita sisällön, jonka haluavat itselleen näkyvän. Myös aiempaa jäsenportaalia (MAP) käyttäneet klubivastaavat rekisteröityvät tähän uuteen sivustoon, joka helpottaa klubitietojen katselua.

Sivustolle on tulut useita uudistuksia. Sivustolla vierailevat kävijät voivat pyytää lisätietoja klubeista ja jäsenyydestä lähettämällä pyynnön "Contact this Club"sivulla, jolloin pyyntö ohjataan piirikuvernöörille ja edelleen klubin käsiteltäväksi. Kaikki Rotary-säätiön avutusten käsittely on koottu helposti saataville yhteen paikkaan. Sivuston kirjautumisen tietoturvaa on parannettu ja sivusto toimii myös uusimpien selainversioiden kanssa.

Suomen Rotary-järjestön omat sivut (www.rotary.fi) ovat jatkossakin tärkeitä suomalaisille käyttäjille. Niiden kautta hoidetaan edelleen jäsentietojen käsittely sekä kansalliset ja piirien asiat. Sieltä löytyvät myös klubien kokoontumisajat ja -paikat vierailijoille. Sen lisäksi Pieksämäen Rotaryklubilaisten kannattaa silmäillä piirin sivuja (www.rotarypiiri1430.fi/), joilla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista, kuten 31.8.2013 Siilinjärvellä pidettävästä Rotarypiirin golfkilpailusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti